Zadovoljna.si
naslovna

Novice

Za gledanje filmov Harryja Potterja vam plačajo tisoč evrov

J.V.
22. 12. 2021 05.00
0

Kot vedo vsi pravi oboževalci Harryja Potterja, je zima najboljši čas za gledanje filmov. In nekaj posebnega je v gradu Hogwarts, znan po čarobnih napojih in urokih ter preroškem iskanju, ki te zavije v topel objem. Ob 20. obletnici priljubljene sage pa lahko največji oboževalci z gledanjem filmov sedaj celo zaslužijo!

Si predstavljate, da vam plačajo za to, da že stotič pogledate filma Harryja Potterja? Morda se res sliši predobro, da bi bilo res, a prav to ponuja ameriško podjetje ob 20. obletnici filma Harry Potter in kamen modrosti.

Harry Potter
Harry PotterFOTO: Kanal A

Podjetje USDish bo namreč nekaj oboževalcem plačalo dobrih 1000 evrov za ogled vseh petih filmov. V zameno za denar bodo gledalci pozvani, da USDishu sporočijo, ali je kakšna razlika v gledanju filmov zdaj, ko jih gledajo kot odrasle osebe in ne več kot otroci. In če niste oboževalec Harryja Potterja, brez skrbi; še vedno obstaja priložnost za sodelovanje. Podjetje namreč išče ljudi tudi za gledanje poljubnega števila klasičnih filmov in ima na izbiro širok izbor.

"Idealen kandidat ste, če si naredite podrobne zapiske o tem, kako ste se ob gledanju filma počutili kot otrok, v primerjavi s tem, kako se počutite zdaj kot odrasla oseba. Nostalgične trenutke delite tudi na svojih družbenih omrežjih in se seveda pri vsem tem zabavate," so pojasnili.

Izbrani pa ne bodo dobili le denarne nagrade, ampak tudi prigrizke v vrednosti 300 evrov dodatke za ogled filmov in dostop do vseh petih filmov po vaši izbiri. Kdo bi se prijavil?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590