Zadovoljna.si
LPP FASHION

Novice

/ Oglas

Začni svojo kariero s stilom: pridruži se ekipi LPP FASHION

PR
25. 10. 2024 05.00
0

Te je vedno zanimalo, kako izgleda delo vodje trgovine ali vodje izmene v modni trgovini? Kaj počne vizualni koordinator in kdo skrbi za urejenost poslovalnice? Sedaj lahko modni svet ter vse procese, ki se dogajajo v zaodrju trgovin, spoznaš tudi od bliže.

LPP FASHION, ki v Sloveniji zastopa pet blagovnih znamk: RESERVED, CROPP, HOUSE MOHITO in SINSAY, nudi priložnost za kariero v dinamičnem in ustvarjalnem okolju. Podjetje verjame v individualnost vsakega člana ekipe, pri tem pa spodbuja osebni in karierni razvoj. V središču pozornosti so zaposleni. LPP FASHION verjame v moč ekipe in spodbuja posameznike, da pokažejo svoj talent, strast ter da skupaj odkrivajo svoj polni potencial. Zaposleni niso zgolj del ekipe; so odsev podjetja.

LPP FASHION
LPP FASHION FOTO: Arhiv naročnika

Trenutno je v Sloveniji odprtih že več kot 30 trgovin, skupno pa je v LPP FASHION že skoraj 300 zaposlenih. V prihodnjem letu so plani zelo ambiciozni, saj podjetje načrtuje odprtje novih trgovin, s tem pa se bodo odpirale tudi dodatne priložnosti za karierni razvoj.

KARIERNI DNEVI

Izkoristi edinstveno priložnost in pobliže spoznaj svet mode, svet, kjer strast in ustvarjalnost narekujeta vsak korak.

LPP FASHION
LPP FASHION FOTO: Arhiv naročnika

Med 13. in 15. novembrom se v trgovinah LPP FASHION odvijajo karierni dnevi. Stopi za nekaj ur v čevlje vodje trgovine ali vodje izmene, spoznaj njihove naloge ter kako uspešno organizirati delo. Te je vedno zanimalo, kaj se dogaja v modni trgovini, preden vanjo stopijo stranke? Kdo skrbi za urejenost poslovalnice? Odlično, potem se prepusti našemu vizualnemu koordinatorju ali prodajnemu svetovalcu, da te popelje skozi njegove naloge!

LPP FASHION
LPP FASHIONFOTO: Arhiv naročnika

Spoznaj, kako lahko svojo organiziranost, kreativnost in komunikativnost uporabiš sebi v prid in si ustvariš kariero s stilom. Spoznaj delovno mesto vodje trgovine, vodje izmene, delo vizualnega koordinatorja ali prodajnega svetovalca ter številne možnosti za razvoj kariere znotraj podjetja. 

Pridruži se nam na kariernih dnevih in odkrij, kako je delo opravljati s stilom. Več informacij o kariernih dneh najdeš na LPP FASHION spletni strani

Naročnik oglasa je LPP Fashion, d. o. o. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 629