Zadovoljna.si
Diva Hollands - 1

Novice

Zaradi tega, kar počne veliko žensk, je ostala brez las

J.V.
30. 09. 2016 14.20
8

22-letna Diva Hollands, bivša balerina in mama dveh otrok, je s fotografijo, ki jo je objavila na družbenem omrežju, opozorila na problem, s katerim se sooča veliko žensk, predvsem tistih, ki se ukvarjajo z baletom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bivša balerina Diva Holland je morala zaradi ukvarjanja z baletom svoj lase vsak dan spenjati v figo, ki je klasična frizura balerin. A to, česar Diva takrat ni vedela, je, da bo imela zaradi tega kasneje velike težave z izpadanjem las. O svoji izkušnji je pred kratkim spregovorila tudi javno, da bi na to opozorila druga dekleta.

Diva se je z baletom začela ukvarjati, ko je bila stara komaj tri leta. Pri 13 letih je prvič opazila, da ji izpadajo lasje, pri 22 letih pa je morala zaradi tega na transplantacijo las.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Izpadanje je postalo strašno, ko sem bila stara 13 let. Zaradi tega sem bila zelo nesamozavestna,« je priznala za Daily Mail. Zaradi delne plešavosti so jo sovrstniki ves čas zbadali, in ko je spoznala Davida, svojega sedanjega fanta, mu kar šest mesecev ni dovolila, da bi jo videl s spetimi lasmi. »Ko sem rodila, sem izgubila še več las. Potem pa sem se odločila, da glede tega nekaj ukrenem.«

Tako so ji lani oktobra presadili lase in danes lahko končno spet nosi spete lase, ne da bi se pri tem počutila nesamozavestno.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561