Zadovoljna.si
Naslovna slika

Novice

Zato so koncerti skupine Coldplay tako posebni

M. A.
23. 08. 2024 05.00
0

Glasba Coldplay že dolga leta navdušuje množice, a na njihovi trenutni turneji je izkušnja še bolj posebna kot kadarkoli prej. Ta teden bo v okviru svetovne turneje "Music of the Spheres" skupina nastopila na Dunaju, kjer bodo štirje razprodani koncerti navdušili tisoče oboževalcev, med njimi tudi številne Slovence. Vendar ne gre za še en običajen koncert – Coldplay na vsakem koncertu poskrbi za presenečenje, ki koncertno izkušnjo dvigne na povsem novo raven.

Turneja, ki podira vse rekorde

Turneja ''Music of the Spheres'' se je začela marca 2022, podpira deveti in deseti studijski album ter pomeni vrnitev skupine na oder po pandemiji COVID-19. Turneja je ustvarila več kot 869 milijona evrov prihodkov in prejela pohvale za svojo glasbeno izvedbo ter okoljsko ozaveščenost. 

To je Sarajevčan, ki je navdušil Meg Ryan
Preberi še
To je Sarajevčan, ki je navdušil Meg Ryan
To je Jennifer Lopez počela na dan ločitve od Bena Afflecka
Preberi še
To je Jennifer Lopez počela na dan ločitve od Bena Afflecka

Očala, ki preobrazijo ognjemete

Predstavljajte si, da ste na velikem stadionu, ko se na nebu razbohotijo ognjemeti. A to niso običajni ognjemeti - zaradi posebnih očal, ki jih prejme vsak obiskovalec, se spremenijo v eksplozije v obliki srčkov. Ta preprosta, a genialna inovacija je poskrbela, da oboževalci skupine doživijo koncert na način, ki ga ne bodo nikoli pozabili. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prav posebne zapestnice, ki so sinhronizirane z ritmom glasbe

Coldplay je znan tudi po svojih LED-zapestnicah, ki jih prejme vsak obiskovalec. Te zapestnice so sinhronizirane z ritmom glasbe in drugimi vizualnimi učinki, se prižigajo in spreminjajo barve, ustvarjajoč neverjetne svetlobne valove, ki preplavijo celoten stadion. Ko se ognjemeti na nebu srečajo s svetlobnimi učinki v množici, nastane vzdušje, ki ga je težko opisati z besedami.

Vsak obiskovalec prejme LED zapestnico
Vsak obiskovalec prejme LED zapestnicoFOTO: Shutterstock
Pod temi lažnimi imeni sta se skrivala Kate in William
Preberi še
Pod temi lažnimi imeni sta se skrivala Kate in William

Okolju prijazna zabava

Skupina Coldplay pa je znana tudi po tem, da skrbi za okolje. Prizadevajo si zmanjšati ogljični odtis svojih koncertov z uporabo obnovljivih virov energije in zmanjšanjem plastičnih odpadkov. Tako Coldplay ne ustvarja le nepozabnih trenutkov, temveč tudi pozitivno vpliva na naš planet, kar je še en razlog, zakaj so njihovi koncerti po vsem svetu razprodani.

Srbska pevka pri 74 letih pokazala popolno telo
Preberi še
Srbska pevka pri 74 letih pokazala popolno telo
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Hypefresh.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570