Zadovoljna.si
Zaljubljena Ashton Kutcher in Mila Kunis

Novice

Igralec z zapisom ganil vse: Sem najsrečnejši človek na svetu!

M.S
12. 07. 2023 05.00
0

Igralec Ashton Kutcher je na svojem profilu na Instagramu delil romantično fotografijo s svojo ženo Milo Kunis, s katero sta praznovala osmo obletnico poroke. Zakonca sta zelo zasebna glede svoje družine in ne delita slik svojih otrok na družbenih omrežjih.

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta nedavno praznovala osmo obletnico poroke. Ashton je na svojem profilu na Instagramu objavil sliko svoje žene Mile, ki stoji ob morju pod mavrico. Pod fotografijo je zapisal, da je najsrečnejši moški na svetu in da je hvaležen. Zakonca sta izjemno zasebna glede svoje družine in nikoli ne delita slik svojih otrok na družbenih omrežjih, niti jih ne vključujeta v javne dogodke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Par se je spoznal konec 90. let med snemanjem serije That 70s Show, v kateri sta igrala zaljubljeni par Jackie Burkhart in Michaela Kelsa. Njuna lika v seriji sta doživljala vzpone in padce, vendar se med igralcema ni ohranila romantična zveza, saj sta želela ohraniti profesionalni in platonski odnos, predvsem zaradi starostne razlike.

Ko je bila predvajana prva epizoda, je bila Mila komaj 14-letna, medtem ko je bil Ashton star 20 let. Zadnja epizoda serije je bila leta 2006, vendar sta se že leto prej odpravila vsak po svoji poti. Pri 25 letih se je Kutcher poročil z 40-letno igralko Demi Moore in ji pomagal pri vzgoji treh hčerk iz prejšnjega zakona z Bruceom Willisom. Od leta 2002 je bila Mila v razmerju s filmsko zvezdo Macaulayjem Culkinom, vendar sta svoje razmerje trdno skrivala in se nista izpostavljala medijem. Pogosto so krožile govorice, da sta se tudi skrivaj poročila, vendar je Macaulay te govorice zanikal.

Igralska zasedba v seriji That 70s Show
Igralska zasedba v seriji That 70s ShowFOTO: Profimedia

Leta 2012 je Mila po razhodu z Macaulayjem na podelitvi Zlatih globusov naletela na Ashtona, ki jo je povabil na svojo domačo zabavo. Po tem sta ponovno postala par in se dve leti kasneje tudi zaročila. Leta 2014 sta praznovala rojstvo svoje prve hčerke Wyatt Isabelle. Naslednje leto so oboževalci para iz serije That 70s Show končno dobili, kar so si želeli: poroko.

Ashton Kutcher je v pogovoru z Ellen DeGeneres priznal, da sta poroko izpeljala premišljeno. "To je bil res napor. Helikopterjev na najini poroki res nisva želela, kar je bila upravičena skrb. Zato sva na družbenih omrežjih objavljala, da sva na različnih lokacijah, da bi se izognila paparacem. Nisva želela, da bi si drug drugemu kričala zaobljube," je povedal. Leto kasneje se jima je rodil prvi sin Dmitri Portwood. Letos sta se v seriji That 90s Show ponovno združila z ostalimi izvirnimi člani igralske zasedbe in se tudi v seriji poročila.

Igralski dvojec se je ponovno združil v seriji That 90's Show.
Igralski dvojec se je ponovno združil v seriji That 90's Show.FOTO: Profimedia

Oboževalci Mile Kunis pa si lahko igralko ogledate danes, 12. 7., ob 15.50, na KINO, v filmu Prijatelja samo za seks, kjer se z igralcem Justinom Timberlakom znajdeta pred največjo življenjsko preizkušnjo.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577