Zadovoljna.si
Samsung Frame 06

Novice

/ Oglas

Zvočnik in TV za vse z izbranim okusom

PR
17. 10. 2024 05.00
0

Ko gre za oblikovanje notranjosti doma, so detajli tisti, ki dodajo piko na i. Televizorji in zvočniki so v zadnjem času postali tudi ključni estetski elementi doma. Z združitvijo vrhunskega zvoka, izjemne slike in prefinjenega dizajna Samsung ponuja rešitve za tiste, ki ne želijo sklepati kompromisov med tehnologijo in estetiko. Za vse z izbranim okusom sta tu Samsung televizor The Frame in zvočnik Music Frame – napravi, ki bosta v vaše bivalno okolje vnesli popolno harmonijo med umetnostjo in tehnologijo.

The Frame – umetnost v vašem domu

Televizorji so dolgo veljali za nujno, a pogosto vsiljivo napravo v dnevni sobi. S Samsung The Frame pa televizor postane umetnina, ki se zlije z vašim prostorom. Namesto dolgočasnega črnega zaslona, ki prevladuje v prostoru, The Frame v stanju pripravljenosti prikaže izbrane umetnine iz bogate galerije Samsung ArtStore več kot 2100 del. Vsak dan lahko izberete novo sliko, ki dopolni vzdušje v prostoru – od klasičnih slik mojstrov do modernističnih del, vse je na dosegu roke.

S QLED tehnologijo, ki zagotavlja vrhunsko sliko, in mat zaslonom, ki zmanjšuje bleščanje, je The Frame idealen tako za gledanje vsebin kot za prikazovanje umetnosti. Poleg tega se televizor s senzorjem gibanja samodejno izklopi, ko niste v prostoru, kar ne le podaljša življenjsko dobo zaslona, ampak tudi varčuje z energijo. The Frame ni zgolj televizor – je osrednji umetniški element, ki nadgradi vašo dnevno sobo.

Samsung The Frame
Samsung The Frame FOTO: Arhiv naročnika

Music Frame – zvočnik, ki dopolni vaš prostor

Zvočniki so pogosto opazni zaradi svoje robustnosti in velikosti, a z Music Frame se lahko poslovite od kompromisov med funkcionalnostjo in estetiko. Ta minimalistično zasnovan zvočnik, ki se neopazno zlije z dekorjem, je prava izbira za vse, ki cenijo prefinjenost. Namesto da bi zvočnik izstopal kot tehnična naprava, deluje kot eleganten kos pohištva ali umetniško delo, ki krasi vaše stene.

Music Frame ne ponuja le estetskega užitka, ampak tudi vrhunsko zvočno izkušnjo. S pomočjo Dolby Atmos tehnologije vas bo zvok popolnoma obkrožil, zapolnil vsak kotiček prostora in ustvaril občutek, kot da ste sredi glasbene predstave. Ne glede na to, ali poslušate sproščujoče melodije ali želite dvigniti energijo ob zabavi, Music Frame zagotavlja čist, dinamičen zvok, ki bo zadovoljil še tako zahtevne poslušalce.

Music Frame
Music FrameFOTO: Arhiv naročnika

Popolna sinergija tehnologije in umetnosti

Samsung The Frame in Music Frame skupaj ustvarjata popolno harmonijo med tehnologijo, umetnostjo in dizajnom. Oba izdelka sta zasnovana z mislijo na uporabnika, ki ne želi le visokotehnoloških naprav, temveč tudi estetske rešitve, ki nadgradijo njihov dom. Povezljivost z ekosistemom Samsung prek aplikacije SmartThings pa vam omogoča, da preprosto upravljate obe napravi in ustvarite popoln ambient za vsak trenutek.

Če iščete tehnološke naprave, ki bodo hkrati zadovoljile vaše estetske potrebe in ponudile vrhunsko zmogljivost, sta The Frame in Music Frame pravi izbiri za vas. Samsung vam prinaša inovacije, ki presegajo zgolj funkcionalnost in postanejo del umetniške podobe vašega doma. Naj bo vsak kotiček vašega prostora popolnoma prilagojen vašemu izbranemu okusu.

Zvočnik in TV za vse z izbranim okusom
Zvočnik in TV za vse z izbranim okusomFOTO: Arhiv naročnika

Večji TV - več daril

Izbira novega televizorja je lahko zelo težka, če veste, da je vsak model zgodba zase. Ko pa ob vsakem nakupu dodamo še darilo, je izbira še težja. Zato bodo to zdaj za vas sladke skrbi, izbira pa lažja, saj ob večjem televizorju dobite več daril.

Če se odločite za TV, manjši od 138 cm (55"), dobite za darilo Galaxy Fit3, ob TV-jih, velikih od 163 cm (65") do 195 cm (77"), dobite Galaxy Fit3 in dodatno darilo Galaxy Buds FE. Izberete lahko tudi TV napravo, veliko 210 cm (83") ali večjo in dobite kar tri darila: Galaxy Fit3 + Galaxy Buds FE + Galaxy A55 5G. Promocija velja za vse serije televizorjev QLED, Neo QLED, The Frame in OLED iz leta 2023 in 2024, ter velja za fizične in pravne osebe.

Promocija traja od 10. 10. do 10. 11. 2024 ali do porabe zalog daril. Več informacij in pravila promocije so na voljo na spletni strani Samsung

Večji TV - več daril
Večji TV - več darilFOTO: Arhiv naročnika

Izberite The Frame TV, mi pa vam podarimo okvir!

Ob nakupu Samsung The Frame televizorja, izkoristite posebno promocijo, ki traja do 31. decembra 2024. Ob nakupu modelov The Frame iz leta 2022, 2023 in 2024 vam podarimo okvir po vaši izbiri, s čimer boste lahko svoj televizor še bolj prilagodili svojemu prostoru in slogu.

*Dostopnost barv okvirjev je odvisna od prodajnega mesta. Promocija je na voljo le pri izbranih Samsung prodajnih partnerjih.

Posebna ponudba
Posebna ponudba FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604