Čas priprave: 15–30 min
Zahtevnost: enostavno
Za 4 osebe
* 4-je brancini ali morski listi (cel ali file)
* moka
* 70 g masla
* 2 žlici oljčnega olja
* limona
* šop peteršilja
* 1 zavojček KOTÁNYI mešanice za ribe
1. Ribe pripravite za kuhanje in osušite.
2. Potresite s KOTÁNYI mešanico za ribe (približno 1 žlica po porciji) in pomokajte.
3. Obojestransko popecite na malo olja in 20 g masla. Pripravite in servirajte.
4. V ponvi spenite 50 g masla, dodajte sok polovice limone in žlico mletega peteršilja ter takoj polijte po ribi.
Nasvet:
Ribe vedno pecite dokler ne posteklenijo, tako da oči ne izstopijo. Svežo ribo prepoznamo po napetih in čistih očeh ter rdečih škrgah.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV