Za vsak hot dog potrebujemo 1 podolgovato štručko. Kranjske pol ure kuhamo, nato jih poberemo iz vode. Kislo zelje podušimo na čebuli in zalijemo z vinom ter govejo juho, da se skuha do mehkega.
Kuhane kranjske po vrhu večkrat prečno zarežemo. Štručko po dolgem prerežemo, vendar le toliko, da se obe polovici še držita druga druge. Namažemo jih z ostro gorčico in jih bogato obložimo s podušenim kislim zeljem. Čez položimo kranjsko z zarezano stranjo navzgor, potresemo s sveže nastrganim hrenom in z naribanim ementalcem ali drugim topljivim sirom. Ovijemo s papirjem za peko in potisnemo za nekaj minut pod žar, da se sir zapeče.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV