Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Angelina ima le 44 kilogramov in je znova na heroinu!

Z. B.
01. 06. 2011 09.33
60

Angelina Jolie po pisanju britanske revije Star tehta komaj 44 kilogramov in naj bi tokrat globoko zabredla v anoreksijo, njen partner Brad Pitt pa naj bi bil že čisto obupan, saj ne ve, kako bi ji lahko pomagal. Poleg tega naj bi igralka spet začela jemati heroin.

''Angelina je koščena in slabotna, Brad je prepričan, da potrebuje strokovno pomoč,'' je neimenovani vir povedal za tabloid Star. Angelina Jolie naj bi namreč po informacijah te revije tehtala komaj 44 kilogramov, visoka pa je 1,70 metra. ''Njen obraz je izsušen, na rdeč preprogi so bile njene roke videti kot dve vejici,'' je še dodal vir.

Po pisanju revije naj bi bila uspešna kariera in materinstvo preveč naporna zanjo, glavni problem pa je njen način prehranjevanja. ''Brada resnično skrbijo njene prehranjevalne navade. Prehranjuje se z žitnimi ploščicami in sadnimi sokovi. Čeprav je že zelo vitka, bo še naprej jedla le korenčkove sokove,'' je zaupal vir.

Kot da težave s prehranjevanjem ne bi bile dovolj, britanska revija Star še dodaja, da naj bi zvezdnica znova jemala heroin, a da si hkrati želi sedmega otroka. ''Videti je bila kot zombi, prav šokantno in zaskrbljujoče. Njene oči so bile vdrte, govorila je nepovezano, prehajala z ene teme na drugo, ne da bi zaključila stavke,'' je Angelino opisovala očividka, ko je spremljala dogajanje v Cannesu.

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561