Zadovoljna.si
Coco je vselej pripravljena na seksi poziranje.

Novice

Bizarno! Coco napol gola pozira v vodi, v kateri sestra rojeva

Z.B.
06. 08. 2011 18.38
8

Da je Američanka Coco prava mojstrica samopromocije, je že splošno znano. A ko smo že mislili, da smo videli tako rekoč vse njene vragolije, je presenetila z novim podvigom, s katerim je presegla samo sebe. Na Twitterju je objavila svoje razgaljene fotografije, ki so nastale v bazenu, v katerem je rojevala njena sestra.

Coco je vselej pripravljena na seksi poziranje.
Coco je vselej pripravljena na seksi poziranje.FOTO: Twitter

Coco je na Twitterju objavila fotografije, na katerih sestri pomaga med porodom v vodi. Oblečena v modro haljo, ki je odprta na pravih mestih in pokaže dovolj gole kože ter z rožnato čepico na glavi, je Coco bodrila sestro Kristy Williams, ko je spravljala na svet otroka. Soproga raperja Ice-T-ja se ni pozabila naličiti, saj je sestrin porod bil zanjo očitno le še eno v vrsti fotografiranj, s katerimi si dela uspešno promocijo na internetu. Ob fotografijah je še dopisala: "Otroka še ni, ta mali fantiček noče in noče na svet. Dr. Coco vam je na voljo, pomaga tudi pri porodu, če je treba." Starleta je bila z možem na jahti, ko jo je noseča sestra poklicala iz bolnišnice. Ali se je porod srečno končal, pa Coco na Twitterju še ni sporočila.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561