Zadovoljna.si
Charlie Sheen

Novice

Mednožje s pijanega 'prizorišča zločina'

Z.M.
02. 02. 2011 15.04
17

Charlie Sheen, ki so ga pred dnevi odpeljali v bolnišnico, je v trenutkih, ko je zaradi drog popolnoma izgubil razsodnost, svoji erotični prijateljici, 22-letni Kacey Jordan, podaril kar 30 tisoč dolarjev. Slednja je nekaj ur pred zvezdnikovo hospitalizacijo na Twitterju objavila fotografijo s prizorišča orgij in pijančevanja. Tudi fotografija je bila v dogajanju primernem slogu.

 

Charlie je 22-letni Kacey Jordan po 36-urnem erotičnem maratonu plačal kar 30 tisoč dolarjev in jo poskušal prepričati, naj se preseli k njemu ter postane varuška njegovih otrok.

Kacey ponudbe ni sprejela, temveč je izkoristila trenutek in na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, ki poleg njenega mednožja prikazuje tudi mizo polno steklenic, ustne vodice in različnih olj.

Na Twitterju objavila zgovorno fotografijo

"Uradno že 24 ur pijemo. Hehehe," je napisala poleg slike. Le osem ur zatem so igralca odpeljali v bolnišnico.

Dnevi, ko se igralec zaradi okajenosti ni imel več pod kontrolo, so bili v zadnjih mesecih precej pogosti, zato je Charliejev oče Martin Sheen udaril po mizi in sina prisilil, da je odšel na zdravljenje.

Nihče ga ne razume

Charlie je pred tem za medije še izjavil, da ga nihče ne razume ter da se jim zdi nemogoče, da se človek lahko, medtem ko dela na uspešnem projektu, hkrati tudi neverjetno zabava in uživa v prostih urah. Zvezdnikove predstave o zabavi so očitno čisto drugačne od predstave večine, saj se on navadno sprosti z ogromnimi količinami kokaina in alkohola, noč pa se zanj navadno konča v bolnišnici, na praznjenju želodca. Pestro nočno življenje ga je stalo zdravja, če je verjeti njegovim porno prijateljicam, pa ima igralec tudi porcelanaste zobe, saj so bili njegovi popolnoma uničeni od različnih drog.

Charliejevo nočno življenje je močno otežilo tudi snemanje priljubljene televizijske nadaljevanke Dva moža in pol. Producenti mu za vsako nadaljevanje plačajo več kot milijon dolarjev, Charlie pa se vseeno norčuje iz projekta in vse postavlja na kocko zaradi zabav, seksa in drog.

Včasih radodaren, drugič nevaren

Igralec do prodajalk ljubezni ni vedno tako radodaren, kot je bil s Kacey. Capri Anderson ga je namreč spoznala v popolnoma drugačni luči. Neke noči se je morala pred besnečim Charliejem zakleniti v kopalnico in poklicati na pomoč, saj se je, kot sama pravi, bala za življenje. Capri je v neki televizijski oddaji v solzah razkrila, kaj se je dogajalo tiste noči. Sheen naj bi jo psoval in jo poskušal zadaviti. ''Pomislila sem, da me bo ubil." Pojasnila je, da sta se z igralcem srečala, ko so jo najeli kot spremljevalko na večerji, večer pa sta nadaljevala v hotelski sobi. Igralec je v nekem trenutku pobesnel. Capri pripoveduje, da se ni zavedala, da bi lahko bila ogrožena. ''Ko pa me je zgrabil okoli vratu, sem pomislila, da sem resnično v nevarnosti.“ V strahu za življenje je zbežala v kopalnico in se zaklenila vanjo. ''Mislim, da ta zgodba in njegovo ravnanje zelo jasno govorita o tem, da je z njim nekaj močno narobe.“

 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577