Zadovoljna.si
Bo Chris svojo nasilno preteklost lahko pustil za sabo?

Novice

Chris Brown končal rehabilitacijo

Z.M.
20. 12. 2010 15.01
0

Chris Brown bo končno lahko začel pozabljati na agresiven incident, ki se je zgodil lani februarja. Takrat je pevec po podelitvi glasbenih nagrad grammy pretepel svojo tedanje dekle Rihanno in bil zaradi tega dobro leto primoran obiskovati terapijo za obvladovanje agresije.

Bo Chris svojo nasilno preteklost lahko pustil za sabo?
Bo Chris svojo nasilno preteklost lahko pustil za sabo? FOTO: Reuters

Chris je dobro leto plačeval za to, da je lani fizično obračunal s svojim dekletom Rihanno in jo s tem ne le poškodoval, temveč ji tudi zlomil srce.

Pred dnevi pa je pevec tudi uradno zaključil rehabilitacijo po incidentu in se bo končno lahko osredotočil na prihodnost.

Sodnica pohvalila napredek

Chrisov napredek je pohvalila tudi sodnica, ki je prevzela njegov primer. "Enkratno se je odrezal na terapijah in verjamem, da nikoli več ne bo ponovil dogodka iz lanskega leta. Zelo se je trudil in vesela sem zanj," je povedala sodnica Patricia Schnegg.

Zdaj pevca, ki se po incidentu trudi priti na vrhove glasbenih lestvic, čaka le še petletna pogojna kazen. Če se bo izogibal težavam, bo končno lahko zopet normalno zaživel.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561