Zadovoljna.si
Občinstvo

Novice

Seksi ritka Clooneyjeve zaročenke na sanremskem odru

STA/Z.B.
21. 02. 2011 10.43
5

Elisabetta Canalis, ki se je na 61. festivalu italijanske kancone v San Remu, preizkusila kot ena od voditeljic, je bolj kot z napovedovanjem pevcev in pesmi navdušila s seksi oblekami in globokimi izrezi. Resda se je tudi njena sovoditeljica Belen Rodriguez v tem smislsu dobro odrezala, a se je za razliko od zaročenke Georgea Clooneyja izkazala tudi kot odlična pevka in plesalka.

Občinstvo
ObčinstvoFOTO: La Repubblica
Sanremski festival, ki se je končal v soboto, je tudi letos dosegel izjemno visoko gledanost s skoraj 50-odstotnim deležem, že zdavnaj pa je prerasel meje zgolj glasbenega dogodka in postal družbeni fenomen. Tako je italijanske medije v zadnjem tednu dni bolj kot aktualne politične in sodne afere zanimalo, kako se bo odrezal vodja festivala Gianni Morandi, "večni mladenič" italijanske kancone, ter katera od obeh sovoditeljic, argentinska starleta Belen Rodriguez ali domača zvezda Elisabetta Canalis, bo pritegnila več pogledov. In Elisabetta, ki naj bi jo po mnenju zlobnežev organizatorji festivala povabili k sodelovanju zgolj zaradi slavnega zaročenca, je publiko dodobra šarmirala s svojimi oblinami. Za razliko od svoje sovoditeljice Belen Rodriguez, ki se je izkazala tudi kot odlična pevka in plesalka, je Elisabetta pokazala le globoke izreze, tako spredaj kot tudi zadaj, ki pa so Italijane močno navdušili. 

Zmagala je dobra glasba

Zmagovalec 61. festivala italijanske kancone v San Remu je postal kantavtor Roberto Vecchioni s pesmijo Chiamami ancora amore (Reci mi še enkrat ljubezen).

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561