Zadovoljna.si
Ashton Kutcher in Demi<br>Moore

Novice

Demi pokazala zavidljivo postavo

Z.B.
04. 02. 2011 08.28
12

Demi Moore in njen mlad možiček Ashton Kutcher uživata na počitnicah v Riu de Janeiru. Par je v družbi Demijine hčerke Tallulah v Brazilijo prispel zaradi tedna mode v Sao Paulu. Igralka je v leto 2011 očitno vstopila v dobri formi, saj je v mikro bikinkah pokazala zavidljivo linijo. Je bil spet na delu lepotni kirurg?

Demi Moore in Ashton Kutcher sta si skupaj z igralkino hčerko Tallulah vzela nekaj dni oddiha in uživata med sproščanjem na vročem brazilskem soncu. In glej ga zlomka, tudi tokrat so paparaci bili na delu in ujeli igralko v mini bikinkah, ki pa si jih ne glede na svoja leta, Demi je novembra lani dopolnila 48 let, lahko privošči. Bivša žena hollywoodskega igralca Brucea Willisa, s katerim imata tri otroke, je še vedno zapeljiva ženska, s postavo, ki ji jo lahko zavidajo celo dvajsetletnice.

Izžvižgana na tednu mode

Par je sicer pripotoval v Brazilijo zaradi tedna mode v Sao Paulu, kjer je sicer doživel manjši incident. Ker sta Demi in Ashton kar tri ure zamudila na modno revijo oblikovalca Jeziela Moraesa, sta ob prihodu doživela dokaj buren in neprijazen sprejem fotografov, ki so ju jezno izžvižgali. Seveda je par njihovo negodovanje elegantno preslišal in se z nasmehom na ustnicah prebil do svojih sedežev.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561