Zadovoljna.si
Starševska ljubezen

Novice

Grozljivo! Leto in pol starega otroka prilepili na stol

Z.B.
19. 02. 2011 17.15
8

V ZDA so aretirali mlado mamico, potem ko se je na svetovnem spletu znašla fotografija, na kateri je s svojo hčerkico, ki je v pleničkah z lepilnim trakom pritrjena na stol, prelepljena pa ima tudi usta. 21-letna mamica je priznala, da je ona na fotografiji, vendar zanika krivdo.

21-letna Kyra Ferguson je priznala, da je ona ženska na fotografiji in da gre za njenega otroka, vendar je zanikala, da bi sama objavila fotografijo na internetu. Kljub temu so Fergusonovo aretirali, poročajo ameriški mediji, mlado mamico pa bodo obtožili nezakonitega odvzema prostosti, ogrožanja otroka in kršenja morale, saj so bili v času, ko je nastala fotografija, v stanovanju tudi drugi otroci. Policija, ki primer še raziskuje, domneva, da je do spornega dogodka najverjetneje prišlo lansko poletje in so rane, ki bi jih lahko lepilni trak povzročil na nežni otroški koži, že zaceljene. Preiskovalci tudi predvidevajo, da je otrok bil v času, ko je nastala fotografija, star 18 mesecev. Policija je za sporno fotografijo sicer zvedela, potem ko je Fergusonova po objavi posnetka policiji prijavila krajo identitete.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561