Zadovoljna.si
Eddie je močno ponosen na svojo hčerko.

Novice

Hčerka priljubljenega igralca osvaja modni svet

M.V.
21. 01. 2011 07.04
0

Hčerka igralca Eddieja Murphyja je slavnemu očetu sledila v svet šovbiznisa. Postavna 21-letna Bria uspešno pluje po modnem svetu, ponosna starša pa jo pri tem seveda podpirata.

Eddie je močno ponosen na svojo hčerko.
Eddie je močno ponosen na svojo hčerko.FOTO: Reuters

Eddie Murphy in njegova nekdanja žena Nicole Mitchell, sta kar žarela od ponosa, ko je podjetje Dark & Lovely predstavilo svoj novi zaščitni obraz, 21-letno Brio Murphy, ki bo znamko izdelkov za lase zastopala po vsem svetu.

To je prva velika modna pogodba za hčerko slavnih staršev, ki sta se ločila leta 2006.

Zapravljiva Nicole

Eddie in Nicole imata skupaj štiri hčerke, poleg 21-letne Brie še 26-letno Shane Audro, 11-letno Zolo Ivy ter 8-letno Bello Zahro.

Ob ločitvi je Eddie ženi izplačal 15 milijonov dolarjev, ona pa je v štirih letih vse skupaj že zapravila in je državi ter različnim podjetjem, ki so prenavljala njen dom, dolžna več kot 7 milijonov dolarjev.

Trenutno je zaročena s športnim novinarjem Michaelom Strahanom, Eddie pa je nazadnje prijateljeval s televizijsko producentko Tracey Edmonds.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604