Zadovoljna.si
Heidi je brez pomisleka slekla svoje tangice.

Novice

Heidi Klum na zabavi pred vsemi slekla svoje tangice

Z.B.
03. 03. 2011 12.00
11

Heidi Klum je brez razmišljanja na zabavi pred številnimi začudenimi gosti slekla svoje tangice in jih spravila v vrečko ter jih izročila novinarju šova 'The Tonight Showa. Ta jih bo podaril ameriškemu TV-voditelju Jayu Lenu.

Heidi je brez pomisleka slekla svoje tangice.
Heidi je brez pomisleka slekla svoje tangice.FOTO: YouTube
Tangice 37-letne Heidi Klum so namenjene Jayu Lenu, podaril pa mu jih bo novinar šova 'The Tonight Showa' Ross Matthews. Ta je slavno nemško manekenko nagovoril na zabavi, ki jo je po podelitvi oskarjev organiziral Elton John. Prosil jo je, naj mu podari kakšen oseben predmet, da ga bo odnesel slavnemu ameriškemu televizijskemu voditelju. Heidi mu je pokazala svojo majhno zlato torbico in mu odgovorila, da trenutno nima pri sebi prav veliko stvari, ki bi jih lahko podarila. "Lahko ti dam le svoje spodnje perilo. Ga želiš?" je novinarja vprašala manekenka, ki je takoj zatem šla v akcijo in slekla svoje tangice ter jih pospravila v vrečko. Dodala je, da bo Jayu njeno darilo gotovo všeč.
Nemška manekenka je prepričana, da bo njeno darilo Jayu Lenu zelo všeč.
Nemška manekenka je prepričana, da bo njeno darilo Jayu Lenu zelo všeč.FOTO: YouTube

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561