Zadovoljna.si
seks v kuhinji

Novice

Hlačke, ki dodajo 5 cm moškega ponosa

Z.S.
14. 01. 2011 10.52
0

Moške spodnje hlače je oblikoval Andrew Christian in običajnemu perilu dodal posebno 'skodelico', ki bo razveselila marsikatero žensko. S pomočjo revolucionarnih hlačk bodo moški svoje bogastvo lahko povečali za celih pet centimetrov.

Izgledajo kot popolnoma običajne moške spodnjice, vendar imajo podoben učinek kot 'push up' nedrčki za ženske. Po besedah oblikovalca Andrewa Christiana gre za prijeten kroj moških spodnjic, ki poleg bombaža in elastina v notranjosti skrivajo še posebno skodelico iz gume z obrisom penisa. Zaradi revolucionarnega dodatka bo moški ponos izgledal veliko bolj naravno in večji tudi do pet centimetrov. Skodelica je lahka in tanka, zato ne povzroča neprijetnega občutka, ob pranju pa se preprosto odstrani in očisti ročno. Poleg povečane sprednje 'izbokline' je Andrew poskrbel tudi za lepše oblikovano zadnjico. Skrivnost se namreč ne skriva v materialu temveč v posebnem šivu, ki zadnjico optično privzdigne in jo naredi zapeljivejšo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604