Zadovoljna.si
Angelina je film snemala v Budimpešti in v BiH.

Novice

Angelina Jolie: Nihče ne bo ostal ravnodušen ob mojem filmu

STA
24. 01. 2011 15.04
0

Angelina Jolie je pred kratkim končala snemanje filma o ljubezni med muslimanko in Srbom, ki jo je pred tem posilil. Za medije je povedala, da je prepričana, da njen film nikogar ne bo pustil ravnodušnega.

Angelina je film snemala v Budimpešti in v BiH.
Angelina je film snemala v Budimpešti in v BiH.FOTO: Reuters

Angelina Jolie je v intervjuju za srbsko Glorijo pojasnila, da je bilo snemanje filma 'Untitled Love Story' zanjo velik izziv, obenem pa se je zavedala, da se bo morala zaradi zgodbe soočiti s številnimi negativnimi odzivi. Igralka, ki se je prvič preizkusila tudi kot režiserka, za zdaj ne želi govoriti o tem, ali bo film tudi finančna uspešnica. "Zavedala sem se, da bodo reakcije na zgodbo med muslimanko in Srbom, ki jo je pred tem posilil, burne. Vendar sem se v tako kontroverzni temi želela preizkusiti prav kot režiserka. V vsaki ljubezenski zgodbi, ki se dogaja med vojno, je veliko tragičnega, bolečine, nerazumevanja, neresničnosti, poslavljanja in ločitev. V tem ni logike, je pa zato veliko vere in oprijemanja za slamico emocij. Take zgodbe vedno naletijo na nasprotnike, očividce, ki povedo, da ni vse bilo tako. S takimi temami se je težko soočiti, vendar je bilo skozi zgodovino veliko vojn prav tako neverjetnih, čudnih ljubezenskih zgodb," je še pojasnila hollywoodska zvezda.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604