Zadovoljna.si
Kim na svoj poročni dan ničesar ne želi prepustiti naklučju.

Novice

Joj, Kim! Kaj pa počneš?

Z.B.
20. 08. 2011 11.26
7

'Nič nenavadnega', bi odgovorilo žensko občinstvo. Kim Kardashian si je večer pred poroko omislila še nekaj lepotnih popravkov, za katere je poskrbela znana 'frizerka obrvi' Anastasia. Na svojem twitter profilu je tako podjetna zvezdnica objavila fotografijo, ki dokazuje, da je za lepoto potrebno tudi potrpeti.

Kim na svoj poročni dan ničesar ne želi prepustiti naklučju.
Kim na svoj poročni dan ničesar ne želi prepustiti naklučju.FOTO: Twitter
Zgolj pinceta in ne injekcija!

»Pozno večerno urejanje obrvi z Anastasio! Oglejte si njen svetleči ustni pripomoček, ki ji je pomagal priti bliže obrvem! LOL.« To je objava, ki jo je Kim včeraj zvečer zapisala na twitterju in zraven priložila še zgornjo fotografijo. Na hitro se je zazdelo, da se je podjetna zvezdnica nekaj ur pred velikim dnem odločila za injekcijo botoksa, v resnici pa si je privoščila zgolj oblikovanje obrvi.

Čez dober mesec in pol na TV ekranih

30-letna nevesta, ki bo že danes obljubila večno zvestobo štiri leta mlajšemu košarkarju Krisu Humphriesu se je na svojo drugo poroko pripravljala več mesecev. Najela je dva osebna trenerja, naročila desetnadstropno torto, poskrbela za dizajnerska oblačila svojih družic in natančno določila vse druge detajle, ki jih bo lahko pobližje občudovalo približno 1000 gostov. Celotne priprave in slavje pa bo zabeležila tudi televizijska kamera. Dve uri dolg 'dokumentarni film' z naslovom Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event (Kimina pravljična poroka: Dogodek družine Kardashian) bo na malih zaslonih predvajan v dveh delih čez dober mesec in pol.


 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577