Zadovoljna.si
Jurij naj bi se počutil bolje.

Novice

Jurij Zrnec v bolnišnici zaradi infarkta

Z.M.
08. 12. 2011 16.15
50

Zdravstveno stanje slovenskega igralca Jurija Zrneca je še vedno v središču pozornosti slovenskih medijev. Kot danes poroča revija Lady, naj bi Zrnec doživel srčni infarkt, zaradi katerega so ga pred desetimi dnevi sprejeli v bolnišnico, kjer je na zdravljenju še danes. Kot smo izvedeli iz zaupnih virov, se igralec dobro počuti, nekateri mediji pa žal v svojem poročanju o njegovi bolezni pretiravajo.

Jurij naj bi se počutil bolje.
Jurij naj bi se počutil bolje.FOTO: Facebook

Novica o slabem zdravstvenem stanju igralca Jurija Zrneca je pred desetimi dnevi razkburkala slovensko javnost. Vse je skrbelo za izjemno priljubljenega umetnika, mediji pa so v tem času postregli tudi z različnimi neresnicami in pretiravanji. Eni so pisali, da je 33-letni igralec na pragu smrti, drugi, da je njegovo
stanje izredno resno, saj naj bi zaradi pljučne embolije igralec doživel tudi srčni infarkt. Po številnih ugibanjih, neresnicah in pretiravanjih smo iz zanesljivega, a zaupnega vira izvedeli, da se igralec počuti precej bolje, še vedno je sicer v bolnišnici, a že sprejema obiske. Uradne izjave o njegovem zdravstvenem stanju v službi za odnose z javnostjo ljubljanske Drame še niso podali in tudi sicer do nadaljnjega na vprašanja o Zrnecu ne odgovarjajo.

Kako se je vse začelo ...

33-letni igralec naj bi se že nekaj časa slabo počutil, po obisku osebnega zdravnika pa ga je ta takoj napotil v ljubljanski klinični center. Zdravstvene težave naj bi se pojavile zaradi preutrujenosti in izgorelosti, igralec je namreč delal na več projektih hkrati.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577