Zadovoljna.si
Justin Bieber

Novice

Justin Bieber bo posodil obraz lizikam

M.V.
21. 01. 2011 07.03
0

16-letna pop senzacija Justin Bieber se močno zaveda pregovora: kuj železo, dokler je vroče! Mladi glasbenik bo namreč svoj obraz, po katerem hrepeni na milijone najstnic po vsem svetu, posodil modni trgovini, ki poleg športnih copat in rolk, prodaja tudi lizike.

Justin Bieber
Justin Bieber FOTO: Reuters

Butik Khaos, ki ga uspešno promovirajo tudi vse tri sestre Kardashian, se z Justinom dogovarja za sodelovanje pri otvoritvi nove trgovine v znamenitem nakupovalnem centru The Grove v Los Angelesu. Pevec naj bi svoje ime posodil za prodajo športnih čevljev, rolk in … lizik! "Želijo si njegov obraz poleg čim več različnih izdelkov, saj se zavedajo, da bodo najstnice pokupile vse z njegovo podobo,“ je povedal eden od glasbenikovih znancev.

Podjeten najstnik

Kdaj bo nov butik odprl svoja vrata v mestu angelov, še ni znano, predvidoma pa naj bi se to zgodilo do konca leta. Sicer je Justin napovedal tudi skorajšnji izid albuma z njegovimi sličicami, ki bo poleg majic, kap, skodelic, lutk, spodnjega perila in parfumov z njegovim imenom, zagotovo priklical še kakšen dodaten dolar na račun mladega zvezdnika.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561