Zadovoljna.si
Kelly Osbourne

Novice

Kaj se dogaja s Kelly Osbourne?

Z.B.
23. 02. 2011 07.08
5

Pravzaprav nič posebnega, ali pa zgolj to, da se je sicer vedno brezhibno naličena in urejena Kelly Osbourne tokrat od doma odpravila brez ličil. Paparaci so jo ujeli na londonskem letališču, ko je čakala na letalo, rumeni mediji pa že ugibajo, ali ni morda zbolela.

Ob njenih fotografijah se je mnogim tujim medijem porodilo vprašanje, ali je s hčerko znanega rockerja Ozzyja kaj narobe, ali je mogoče zbolela oziroma zabredla v težave.  Kelly je namreč videti zelo bleda in izmučena, vendar razlog za nastale fotografije ni bolezen, temveč ličila. Zvezdnica, ki je v preteklem letu izgubila kar dvajset kilogramov, se je tokrat na letališče odpravila, ne da bi se pogledala v ogledalo. Bleda lica so tako krasili mozoljčki in razmršeni lasje, česar pa pri nekdaj uporniški zvezdi  že dolgo nismo več vajeni. Odkar je 26-letna pevka dodobra izoblikovala svoje telo, se v javnosti pojavlja zelo urejena, kar pa je tudi razlog več, zakaj so nastale fotografije še toliko bolj odmevne.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561