Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Slavna zadnjica v mrežastih 'hotkah'

Z.S.
06. 02. 2011 10.11
1

Pevka z Barbadosa, ki naj bi se po zadnjih podatkih zapletla v lezbično razmerje z Natasho Tajah Burton, je znova presenetila s seksi fotografijami. Posnela naj bi jih kar sama s svojim mobilnim telefonom, fotografije pa so se zdaj znašle na internetu. Fotografije naj bi bile posnete še v obdobju prijateljevanja s pevcem Chrisom Brownom.

Rihanna je pred ogledalom pozirala v zapeljivi opravi in je tokrat čez seksi spodnjice oblekla mrežaste vroče hlačke, ki več odkrivajo kot skrivajo. To pa ni prva seksi fotografija, ki si jo je privoščila pevka. Vroč material naj bi bil stalnica v razmerju s pevcem Chrisom Brownom, nekaj fotografij iz njunega bogatega repertoarja pa se je znašlo na internetu. Rihanna, ki trenutno navdušuje v provokativnem videospotu za pesem S&M je pred kratkim presenetila tudi z lezbičnim škandalom. Podrobnosti o skupnih nočeh je novinarjem zaupala manekenka Natasha Tajah Burton, ki napoveduje izid knjige 'Low Down Dirty Shame' in v kateri bo zaupala vse pikantne skrivnosti razmerja z Rihanno.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604