Zadovoljna.si
eva longoria

Novice

Kateri slavni ločenki pripada seksi zadnjica?

Z.S.
15. 05. 2011 12.00
1

36-letna Eva Longoria, ki velja za najbolj vročo ločenko ta hip, tudi na svojem oddihu v Miamiju ni imela počitka pred nadležnimi fotografi. Ti so lepo igralko spremljali tudi skozi steklo izložbe, kjer je Eva v spremstvu pomočnikov in varnostnikov nakupovala oblačila. Oblečena v preprosto majico in kratke vroče hlačke je lepotica pritegnila marsikateri pogled, vendar brez da bi kar koli razkrila.

V središču pozornosti

Odkar se je Eva Longoria ločila in znova našla ljubezen v več let mlajšem Eduardu Cruzu, je še bolj izpostavljena očem javnosti. Skupine fotografov jo ne spremljajo zgolj na rdečih preprogah, temveč tudi v zasebnem življenju. Tokrat so jo spremljali med nakupovanjem v enem izmed modnih butikov, ki se nahajajo na ulicah Miamia.

Zadnjica, vredna občudovanja

Oblečena v vroče hlačke, ki jih je marsikdo zamenjal za kratko krilce, je Eva brezskrbno pregledovala oblačila. Medtem se je večkrat sklonila in marsikdo je upal, da bo pokazala vsaj del spodnjih hlačk, kar pa se ni zgodilo. Kljub vsemu pa navdušenje paparacev ni bilo zaman, saj se nekdanja žena športnika Tonyja Parkerja lahko pohvali z lepo zaobljeno zadnjico, ki je na lanskoletni podelitvi MTV Video Music Awads zasenčila vse dobitnike nagrad.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561