Zadovoljna.si
Severina - 5

Novice

Kdo je blondinka v objemu Severininega fanta?

Z.B.
18. 02. 2011 09.24
5

V srbskih medijih se je pojavila fotografija, na kateri Severinin novi fant, srbski kralj bakra Milan Popović, objema svetlolaso gospodično, ki naj bi ji bilo ime Aleksandra. Vroča Dalmatinka najverjetneje ob pogledu na fotografijo ni bila najbolj zadovoljna.

Srbski mediji so se dokopali do fotografij z rojstnodnevne zabave Milana Popovića, novega fanta hrvaške pevke Severine. Kot je znano, je iskrica preskočila prav na praznovanju Milanovega rojstnega dne, na katerem je Severina zabavala goste. Med njimi je bila tudi mična svetlolaska Aleksandra, ki jo je Milan, medtem ko se je Severina potila na odru, strastno objemal, trdijo srbski mediji. Gospodična živi v Moskvi, kjer se je Milan zadrževal dolga leta zaradi poslov in kot trdi Kurir, na bi ji celo plačal letalsko karto, da je prišla na njegovo zabavo. “Na zabavi sta mu pela Haris Džinović in Severina, on pa je večer preživljal v Aleksandrinem objemu. Vendar Severina tega ni videla, ker je bila okoli odra precejšnja gneča. Ko je nehala peti, se je Milan obnašal kot, da se ne bi nič zgodilo,” je za Kurir povedal vir, ki je tudi bil na zabavi in je dogajanje spremljal v živo. Srbski mediji zdaj hudomušno ugotavljajo, da Milan ‘voli plavo, pa makar i ispod oka’ (Milan ima rad plavo, pa čeprav pod očesom).
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 625