Zadovoljna.si
Kristen Stewart

Novice

'Kmetična' na naslovnici Voguea

M.V.
19. 01. 2011 09.30
0

Igralka Kristen Stewart velja za eno najbolj nadarjenih in privlačnih igralk svoje generacije, sama pa še vedno pravi, da je v resnici 'navadna kmetična '. S tem pa se očitno ne strinjajo uredniki ameriškega Voguea, ki so 20-letno lepotičko uvrstili na februarsko naslovnico revije.

Kristen Stewart
Kristen Stewart FOTO: Reuters

Kristen je zaradi uspeha s serijo vampirsko obarvanih filmov Somrak postala vzornica številnih najstnic po vsem svetu, vedno bolj pogosto pa jo opisujejo tudi kot modno ikono nove generacije. Njen modni potencial so opazili tudi ustvarjalci ameriškega Voguea in jo povabili na slikanje za njihovo naslovnico.

Slava jo moti

V intervjuju, ki bo z naslovnico objavljen v februarski številki Voguea, je Kristen spregovorila tudi o svojem soočenju z nenadno slavo, o svojih novih hobijih in načinih, kako se bori s prepoznavnostjo. "Rada kuham za prijatelje, obožujem tudi golf in moji prijatelji me neprestano dražijo zaradi tega,“ je priznala Kristen, ki uživa kot igralka, a si včasih zaradi slave želi, da bi lahko ušla vsej noriji Hollywooda. "Včasih sem zmedena. Želim si miru, a vem, da se igranju ne morem odreči,“ pravi zvezdnica in dodaja še, da je izjemno ambiciozna in da ji pri igri največ pomeni to, da so gledalci ob gledanju filma zadovoljni.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561