Zadovoljna.si
Marissa Miller

Novice

Marisa se je slekla za Marca Jacobsa

Z.M.
14. 12. 2010 11.19
0

Manekenka Marisa Miller, ki svoje obline razkazuje kot model za Victoria's Secret, se je na prošnjo modnega oblikovalca Marca Jacobsa, popolnoma slekla, da bi ljudi opozorila na pomembnost skrbi za kožo in nevarnost kožnega raka.

Marissa Miller
Marissa Miller FOTO: YouTube

Fotografije, na katerih lahko Mariso občudujemo popolnoma golo in obuto le v športne copate, so del Jacobsove kampanje proti kožnemu raku 'Protect the skin you're in' – Zaščitite kožo, v kateri ste. Podoba razgaljene 32-letne manekenke bo krasila tudi majice, ki se bodo prodajale v butikih Marca Jacobsa, ves zbrani denar pa bo šel v roke newyorškega inštituta za raziskave rakavih obolenj.

Ne izpostavljajmo se soncu

Marisa je priznala, da se je v vlogi manekenke, ki ozavešča, povsem našla in da se tudi sama vedno bolj zaveda nevarnosti, ki prežijo nad našo kožo. “Zdaj imamo toliko različnih produktov, ki nam pomagajo pri ohranjanju zdrave kože, zato ni več nobenega razloga, da se za lep ten izpostavljamo močnemu soncu,“ je povedala Marisa, ki je bila letos po izboru moške revije proglašena za tretjo najbolj seksi žensko na svetu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561