Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Michelle še vedno v šoku

Z.M.
07. 12. 2010 16.21
0

Po grozljivem padcu, do katerega je prišlo v živo med snemanjem nemške zabavne oddaje, si voditeljica Michelle Hunziker še vedno ni opomogla od grozljivega prizora. Kaskader Samuel v bolnišnici še vedno leži v komi, Michelle pa ne more pozabiti trenutka, ki je šokiral gledalce v studiu in doma pred malimi ekrani.

"Še vedno sem v šoku in ne morem dojeti, kaj se je pravzaprav zgodilo. Vse skupaj je prav grozljivo,“ je povedala Michelle dva dni po nesreči. Prav ona je bila tista, ki je po nesreči poklicala zdravnika in prosila, da ponesrečenca skrijejo pred očmi gledalcev. "Tako nemočen je bil, le ležal je tam, želela sem ga zaščititi,“ je priznala Hunzikerjeva. S sovoditeljem Thomasom Gottschalkom sta pred nevarnim skokom, govorila s Samuelom in ga poskušala prepričati, da bi skakal čez manjše avtomobile, a 23-letnik se ni dal pregovoriti. "Tudi sama sem mama in vem, da svojim otrokom nikoli ne bi dovolila česa takega. Ne morem si predstavljati, kako se je počutila Samuelova mama v občinstvu,“ je še dodala Michelle.

Samuel je bil tako poln življenja, potem pa je le ležal na tleh

Takoj po prekinitvi oddaje, je Michelle skupaj z mamo odletela domov, saj je njena 14-letna hči Aurora naslednji dan praznovala rojstni dan. "Skupaj sva kuhali, nato pa molili, da bi si Samuel opomogel,“ je razložila voditeljica in priznala, da so trenutno misli vseh s ponesrečencem. "Le čakamo, da nam sporočijo, da se je zbudil. To je vse, o čemer razmišljamo zadnje dneve. Tako poln življenja je bil, vzoren sin in zavzet študent igre. Toliko ga še čaka v življenju,“ je še vedno v šoku 33-letna zvezdnica, ki je namignila tudi, da je tragični dogodek pustil posledice tudi na nadaljnjih oddajah, ki zagotovo ne bodo nikoli več iste.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561