Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Middletonova v (pre)kratkem krilcu?

Z.N.
15. 09. 2011 13.43
16

Paparaci so vseskozi na lovu za sestro vojvodinje Cambriške Catherine, Pippo Middleton. Tokrat so jo ujeli, ko se je na sončno popoldne v Londonu sprehajala oblečena v kratko rdeče krilo in razkazovala noge. Slavna kraljevska svakinja si je tokrat privoščila nekoliko krajše krilce kot običajno, kar je v britanskih medijih sprožilo številne odzive.

Pippa Middleton slovi po tem, da rada nosi obleke in krila. Tokrat se je po londonskih ulicah sprehajala v precej kratkem rdečem krilu in razkazovala svoje čvrste ter vitke noge, kar je pritegnilo precej pozornosti tako paparacev kot naključnih mimoidočih. 27-letna sestra soproge britanskega princa Williama, ki je postala popularna predvsem po kraljevi poroki, je veliko pozornosti medijev pritegnila s svojim lepim telesom, pri čemer so se mnogi najbolj posvečali njeni zadnjici. Veliko se je pisalo o tem, na kakšen način ohranja tako lepo postavo, a rjavolaska za to nima nobenih posebnih receptov ali diet – preprosto se veliko giba in pazi, da se prehranjuje čim bolj redno in zdravo. Kar nekajkrat so jo paparaci ujeli med tekom, in to tako med sproščenim tekom po mestu kot na tekmovanjih. Pippo so pred nekaj časa ujeli v dolgi obleki pudraste barve, ki je segala do tal in lepo poudarjala njeno vitko telo. Britanski mediji so se razpisali o tem, da je Pippa ena tistih, ki resnično znajo poudariti svoje atribute, in to ne le z najdražjimi kosi oblačil, temveč tudi z oblačili, cenovno dostopnimi povsem običajnim dekletom.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561