Zadovoljna.si
Miranda je s Flynnom nasmejana pozirala Orlandu.

Novice

Miranda doji svojega 'sončka'

M.V.
19. 01. 2011 09.30
2

Miranda Kerr in Orlando Bloom sta javnosti prvič pokazala svojega novorojenega sinčka. Fotografijo, na kateri manekenka doji Flynna, je posnel Orlando sam, sodeč po sijočem obrazu 27-letne Mirande, pa je očitno, da lepotica ne bi mogla biti srečnejša.

Miranda je s Flynnom nasmejana pozirala Orlandu.
Miranda je s Flynnom nasmejana pozirala Orlandu.FOTO: Twitter
Ponosna novopečena starša ne moreta skriti sreče.
Ponosna novopečena starša ne moreta skriti sreče. FOTO:

Miranda in Orlando sta starša postala 6. januarja, manekenka pa je medijem izdala, da si poroda ni olajšala z nobenimi tabletami za lajšanje bolečin. Mali Flynn je bil precej večji od povprečnega dojenčka, porod pa je bil precej dolg in težak, a je avstralski lepotici ves čas ob strani stal ponosni očka Orlando. "Brez njega mi ne bi uspelo,“ je priznala Miranda.

Mali sonček Flynn

Mali Flynn je postal središče življenj svojih staršev, vnuka pa sta iz Avstralije prišla pogledat tudi Mirandina starša Theresa in John. "Vsi smo ga neizmerno veseli. Flynn je naš mali sonček in uživamo v vsaki minuti preživeti z njim,“ je povedala Miranda. Vlogo očeta je precej resno vzel tudi 33-letni Orlando, ki že išče primeren dom za mlado družino. Igralec in manekenka sta se spoznala leta 2007, lani julija sta se sprehodila pred oltar, letos pa srečo okronala še z otrokom.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561