Zadovoljna.si
Victoria Beckham

Novice

Modna linija Victorie Beckham le za globoke žepe

Z.M.
03. 01. 2011 12.00
0

Victoria Beckham je s svojo novo kolekcijo oblačil in modnih dodatkov razočarala modne navdušence, ki ji očitajo plagiatorstvo in nedostopne cene, ki si jih skoraj nihče ne more privoščiti.

Victoria Beckham
Victoria Beckham FOTO: Reuters

Victoria se zadnja leta bolj kot glasbi posveča modnemu oblikovanju. Mnogi ji očitajo, da za to ni usposobljena in da če je navdušena in obsedena z modo, še ne pomeni, da je sposobna oblikovati svoje izvirne modne kose. Večina meni, da so njeni modni kosi izvrstno izdelani, zato pa jim manjka izvirnosti. Zvezdnica naj bi ideje za svoje modno ustvarjanje iskala pri Birkinu, Marc Jacobsu in ostalih modnih velikanih.

Pregrešno dragi, a neizvirni kosi

Victoria pa si pri priznanih oblikovalcih ni sposodila le krojev, temveč tudi vrtoglavo visoke cene, ki si jih lahko privoščijo le redki. Tako morate na primer za torbico Victorie Beckham odšteti 9500 evrov, za preprosto črno oblekico pa skoraj 1500 evrov. Kljub temu se njena linija v Veliki Britaniji presenetljivo dobro prodaja, zaloge v prestižnih blagovnicah Harrods in Selfridges pa so skoraj že pošle.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604