Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Na trampolinu je skakala in hlačke pokazala!

Z.M.
15. 08. 2011 08.32
6

Če ste mislili, da je trampolin igralo, na katerem uživajo predvsem otroci, ste se zmotili! Fotografi so med poskakovanjem ujeli 39-letno pevko Geri Halliwell, ki je nedavno prekinila razmerje s sedem let mlajšim Henryjem Beckwithom, s katerim se je videvala dve leti. Morda je samsko življenje v njej zopet prebudilo otroka!

Geri Halliwell, nekdanja članica skupine Spice Girls, se je na trampolinu zabavala skoraj bolj kot njena petletna hči Bluebell Madonna. Dekleti se očitno tudi brez Henryja Beckwitha, s katerim se je Geri razšla pred slabim tednom, izvrstno zabavata. Henry in pevka sta bila par dobri dve leti, a pevka naj bi se naveličala njegovega ponočevanja. Njen sedem let mlajši fant se namreč nikakor ni želel ustaliti, medtem ko je ona sanjala o družinskem življenju, se je on prepuščal različnim nočnim zabavam. Pevka, ki je nedavno praznovala svoj 39. rojstni dan, je imela vsega dovolj, saj v Henryju ni videla več pravega kandidata za poroko.

Želela si je otroke z njim

"Razlika v letih je bila prevelika. Rad je gledal za lepimi dekleti in preveč se je zabaval. Geri mu ni več zaupala," je razkril neki neimenovani vir. Glavni razlog za razhod je bilo predvsem dejstvo, da se Henry ni želel ustaliti in imeti otrok z Geri, ki že ima petletno hčerko Bluebell Madonno, ki je sicer sad krajšega razmerja s scenaristom Sacho Gervasijem.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561