Zadovoljna.si
Kate Middleton

Novice

Nova Harryjeva punca je podobna Kate Middleton

Z.K.
24. 10. 2011 08.46
10

Princ Harry je med bivanjem v Kaliforniji našel novo simpatijo. Pred kratkim so ameriški in britanski mediji poročali, da se je zabaval v nekem nočnem klubu, kjer so ga paparaci ujeli, ko se je objemal in poljubljal z neznanim temnolasim dekletom. Zdaj so izbrskali tudi njeno identiteto. Gre za 26-letno Jessico Donaldson, ki precej spominja na Harryjevo svakinjo Kate Middleton. Se tudi vam zdi tako ...

Princ Harry je odpotoval v Kalifornijo na dvomesečno urjenje na helikopterju apache. 27-letni princ si je privoščil tudi zabavo in se z družbo odpravil po lokalih, da bi preizkusil, kakšno je nočno življenje v Kaliforniji. In tam je spoznal leto dni mlajšo Jessico Donaldson, seksi temnolasko z več tetovažami, ki sicer precej spominja na Kate Middleton.

Jessica prekrižala račune Chelsy

Harry in Jessica, ki dela kot natakarica v baru hotela Andaz v San Diegu, sta se spoznala pred kakšnim tednom, dobila naj bi se že dvakrat, paparaci pa so ju ujeli med strastnim poljubljanjem, kar je nekatere začudilo. Pred odhodom v Kalifornijo se je Harry namreč sestal s svojim nekdanjim dekletom Chelsy Davy, s katero naj bi se dogovorila, da bosta spet skupaj. A očitno jima je načrte prekrižala seksi Američanka.

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561