Zadovoljna.si
Pamela Anderson

Novice

Pamela se utaplja v dolgovih

Z.M.
27. 12. 2010 06.08
0

Komaj se je Pamela otresla govoric, ki so se začele v začetku leta in so namigovale, da je svetlolasa zvezdnica bankrotirala, že se je nanjo zopet obrnila davčna uprava in od nje zahtevala novih 120 tisoč dolarjev.

Pamela se je v začetku leta na vse pretege trudila, da bi se otresla govoric, da je bankrotirala, zdaj pa se njene težave z denarjem ponavljajo. Izkazalo se je, da je zvezdnica nevestna plačnica davkov, ki so trn v peti marsikaterega ameriškega zvezdnika. Potem ko je letos s težavo poravnala davek na nepremičnine, ki je znašal četrt milijona dolarjev, jo zdaj čaka še plačilo novih 120 tisoč dolarjev.

Težave zaradi recesije

Igralka se je izgovorila, da je napačno preračunala svoje obveznosti do države ter da se je že lotila postopka plačevanja in pričakuje, da bo vse poravnano do konca leta. Na obtožbe, da je na robu bankrota, je odgovorila, da je bilo leto 2009 za njo res težko, a da se počasi pobira in da si bo tudi njen gradbeni posel počasi opomogel. "Vsi, ki so v tem poslu, vedo, kako težko je bilo delati zaradi recesije. Ljudje mi niso plačevali, zato jaz nisem mogla poravnati svojih obveznosti. Bila sem v začaranem krogu, zdaj pa so se stvari uredile in lahko zatrdim, da nisem na robu bankrota," je povedala Pamela v intervjuju za angleški časopis Guardian.

Prikolica je bila dobra investicija

Ko jo je novinar vprašal, zakaj potem z najstniškima sinovoma živi v prikolici na plaži, je odgovorila, da otroka uživata tam ter da je bila prikolica dobra investicija, ki je ne obžaluje. Nazadnje smo prsato zvezdnico lahko videli v vlogi duhca v predstavi Alladin na odru liverpoolskega Empire Theatra, sicer pa se svetlolaska izogiba rednim prilivom.

Pameli življenje grenijo davki.
Pameli življenje grenijo davki. FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561