Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Petletno hčerko prisilila v depilacijo z voskom

Z.B.
17. 01. 2011 16.01
6

Neka Američanka je komaj petletno hčerkico odpeljala na depilacijo obrvi z voskom, češ da bo lepša. Deklica je vpila od bolečin, posnetek depilacije, ki so ga objavili v resničnostnem šovu Toddlers&Tiaras, pa je sprožil zgražanje.

Nekatere matere so pretirano ambiciozne in bi naredile vse, da bi bili njihovi otroci najboljši in najbolj uspešni. V eni od epizod oddaje Toddlers&Tiaras so objavili posnetek, ki je šokiral gledalce, mnogi pa so bili celo mnenja, da bi kruto mater morali prijaviti. Posnetek prikazuje pet let staro deklico, ki se pripravlja na lepotno tekmovanje.
Neusmiljena mati je hčerkico prisilila v depilacijo obrvi z voskom. Ubogi otrok je kričal in moledoval, naj ji nehajo puliti obrvi, mati pa jo je prepričevala, da je to nekaj popolnoma običajnega. Ženska je nato ljudem, ki jo obsojajo zaradi 'mučenja' otroka, pojasnila, da je hčerka vpila zato, ker je pred tem bila na veliko bolj boleči depilaciji, med katero ji je nerodna kozmetičarka odtrgala tudi delčke kože, zaradi česar ima otrok zdaj travme. Ameriški resničnostni šov Toddlers&Tiaras prikazuje življenje otrok, ki sodelujejo na lepotnih izborih, gledalci pa se ob gledanju tega šova večinoma zgražajo, ko vidijo, kaj vse morajo pretrpeti otroci, ki jih starši prijavijo na lepotne izbore.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561