Zadovoljna.si
Shakira in Gerard Pique

Novice

Končno je uradno!

STA
29. 01. 2014 09.03
1

Glasbeni koncern Sony je sporočil, da bodo uradno pesem letošnjega nogometnega svetovnega prvenstva v Braziliji skupaj izvajali ameriška pevka Jennifer Lopez, njen rojak in raper Pitbull ter brazilska pevka Claudia Leitte, naslov pesmi pa je "Mi smo eno".

Shakira
Shakira FOTO: Facebook
Generalni sekretar Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Jerome Valcke upa, da bo uradna pesem letošnjega mundiala na južnoameriških tleh ponovila priljubljenost uradne pesmi svetovnega prvenstva pred štirimi leti v Južnoafriški republiki "Waka Waka", ki jo je - v sodelovanju z domačo skupino Freshlyground - zapela Shakira, znana kolumbijska pevka in dekle španskega nogometnega reprezentanta Gerarda Piqueja.

Gerard Pique pa se bo že nocoj z moštvenimi kolegi boril za novo zmago v sklopu španskega kraljevega pokala. EKSKLUZIVNI prenos tekme si lahko ogledate noco ob 21.50 na VOYO.si. Še pred tem pa ne zamudite zanimivega dvoboja med moštvoma Athletic Bilbao in Atlético Madrid ob 20.00!

Athletic Bilbao : Atlético Madrid

Nogometaši Atletica iz Madrida so na prvi tekmi četrtfinala španskega kraljevega pokala z 1 : 0 ugnali Athletic iz Bilbaa. Edini gol na tekmi je v prvem polčasu dosegel urugvajski branilec Diego Godin. Obračun na stadionu Vicente Calderon so po pričakovanju bolje začeli gostitelji. Prvi je nevarno zapretil prvi zvezdnik domačega moštva Diego Costa, ki je z roba kazenskega prostora pošteno namučil vratarja Athletica Iaga. Na naslednjo pravo priložnost je bilo treba počakati do 40. minute, ko se je sam pred gostujočim vratarjem znašel Adrian Lopez, a Iago se je znova izkazal. Zgolj minuto pozneje pa zasluženo vodstvo gostiteljev. Koke je poslal natančen predložek z desne strani, v skoku je bil najvišji Diego Godin in z glavo zadel v polno. V drugem polčasu se kljub nekaterim priložnostim rezultat več ni spremenil in Atletico Madrid si je pred povratnim obračunom priigral minimalno prednost.

Barcelona : Levante

Barcelona se je zanesljivo uvrstila v četrtfinale španskega kraljevega pokala, saj je Getafe izločila s skupnim izidom 6 : 0, štiri od šestih golov je dosegel prvi zvezdnik katalonske zasedbe Leo Messi. Argentinec je bil eden udarnih adutov trenerja Gerarda Martina tudi na uvodni tekmi četrtfinala, ko je Barca gostovala v Valencii pri Levanteju, za Messija pa je bila to jubilejna 400. klubska tekma. Martino ni mogel računati na Brazilca Neymarja, ki si je poškodoval gleženj ravno na povratni pokalni tekmi proti Getafeju. Zato pa je zablestel Cristian Tello, ki je ob treh podajah Messija dosegel klasični "hat-trick", Barca pa je zmagala s 4 : 1. Katalonci so bili v vlogi favorita in so to vlogo upravičili, tako da jih na povratni tekmi četrtfinala na domačem stadionu Camp Nou ne čaka prav zahtevna naloga.

Shakira in Gerard Pique
Shakira in Gerard Pique FOTO: Instagram

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604