Zadovoljna.si
Finančna stiska

Novice

Počasnost smetarjev mu je rešila življenje

STA
03. 01. 2011 14.00
0

Počasnost newyorških smetarjev po zadnjem snežnem neurju je bila sreča v nesreči za Vangelisa Kapatosa, ki se je v nedeljo poskušal ubiti s skokom iz devetega nadstropja zgradbe na Manhattnu. Nesrečnik je pristal na kupu smeti in preživel.

Finančna stiska
Finančna stiskaFOTO: iStockphoto

26-letnemu Newyorčanu grškega porekla Vangelisu Kapatosu še ni usojeno, da bi umrl. Kapatos je poskusil narediti samomor in se vrgel iz devetega nadstropja zgradbe na Manhattnu, a je pristal na smeteh in si rešil življenje. Možakar naj bi si poskušal vzeti življenje zato, ker ga lastnik meče iz stanovanja na 45. ulici in 8. aveniji, za katerega plačuje le 572 dolarjev na mesec. Enosobno stanovanje v omenjenem predelu stane okoli 3000 dolarjev na mesec, vendar pa sta imela njegova starša znižano najemnino na podlagi posebnega zakona, po katerem lahko tisti, ki so najemne pogodbe podpisali pred desetletji, živijo na Manhattnu za bistveno nižjo ceno.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561