Zadovoljna.si
Fetiš

Novice

Politika aretirali zaradi perverznih igric

Z.B.
14. 04. 2011 12.00
0

V Švici je izbruhnila seksualna afera, v katero je vpleten politik. Hans-Ulrich R. je osumljen, da je pod vzdevkom Vrag na spletu iskal žrtve za svoje perverzne sado-mazo igrice. Policija je med hišno preiskavo v njegovem stanovanju našla sporne fotografije, med drugim na eni Hans-Ulrich z bičem po zadnjici pretepa svojo 'sužnjo'.

Fetiš
FetišFOTO: Reuters

52 letni Hans-Ulrich R., ustanovitelj stranke BDP, je na spletu objavil oglas, da išče mamo z 12 letno hčerko za perverzne in sadistične igrice, v katere naj bi bil vključen tudi 'kanibalizem'. Na oglas, ki je bil objavljen avgusta lani, naj bi se oglasila neka mama, ki naj po njegovih besedah ne bi imela več kot 35 let. Ženski in njeni hčerki naj bi Švicar poslal fotografije in naslov žene svojega prijatelja, sicer policista Petra J. , ki naj bi ga spoznal na sado-mazo sceni. Policisti so tako aretirali tudi svojega stanovskega kolega, vendar pa so v preiskavi ugotovili, da Peter J. o perverznem početju politika ni vedel ničesar. Kot je poročal švicarski Blick, je bil Hans-Ulrich zaradi umora Susanne Eyer leta 1988, zaprt 15 let. Ženska se je v svojem avtomobilu peljala domov, ker je bila utrujena, se je odločila za postanek na počivališču in zaspala. Hans-Ulrich je streljal v avtomobil in žensko ubil. Na sodišču je v zagovor povedal, da ni vedel, da je kdo v avtu in pojasnil, da s streljanjem v predmete sprošča napetost v sebi.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561