Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Običajno pokaže noge, tokrat je na vrsti dekolte...

Ž.B.
02. 10. 2011 11.17
6

28-letna Pippa Middleton, ki je od aprila letos ena izmed najbolj obleganih Britank, se je na prvi oktobrski dan udeležila dogodka Boodles Boxing Ball, ki se je odvijal v prestižnem londonskem hotelu. Na prireditvi z dobrodelno noto jo je spremljal fant Alex Loudon, Pippa pa je v dolgi rdeči obleki privlačila številne poglede, ki so se ustavljali predvsem na njenem dekolteju.

Neprimeren dekolte?

Sestra vojvodinje Catherine 28-letna Pippa Middleton se je na prireditvi pojavila v dolgi rdeči obleki, bolj kot njena zadnjica, ki je v središču pozornosti vse od kraljeve poroke, pa je tokrat navdušil njen globok dekolte, ki so ga nekateri britanski mediji že označili za neprimernega njenemu statusu. Lepotica se je na prireditvi pojavila v družbi fanta Alexa Loudona, parček pa se je pred kratkim odločil za velik korak in se po treh letih zveze preselil v skupno stanovanje.

Oboževana po celem svetu

Pippa, ki jo fotografi oblegajo na vsakem koraku, je postala že prava modna ikona. Oblačila, ki jih kupi v cenovno dostopnih trgovinah, so v hipu razprodana, njen slog oblačenja pa je postal razpoznaven po celem svetu. Postala je najbolj oblegana Britanka, ob kraljevi poroki pa se je celo šušljalo, da naj bi si želela omrežiti princa Harryja, saj bi si s tem zagotovila svoj prostor v Buckinghamski palači.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604