Zadovoljna.si
Princ Harry

Novice

Princ Harry se je zapletel s 13 let starejšo 'gospodinjo'

Z.M.
16. 12. 2010 12.00
16

Komaj si je kraljica Elizabeta malce oddahnila in uživala v pozitivnem odzivu svojega naroda ob razglasitvi zaroke princa Williama, že je njen mlajši vnuk Harry poskrbel za nov škandal na dvoru. Na dan so namreč prišle podrobnosti o njegovi vroči aferi s 13 let starejšo Catherine Ommaney, zvezdo ameriškega resničnostnega šova Resnične gospodinje D.C.-ja.

Predstavniki kraljeve družine za zdaj zanikajo pikantno afero mladega princa, neimenovani viri pa trdijo, da sta Harry in Catherine pogosto skupaj preživljala vroče noči. Princ naj bi gospo spoznal pred štirimi leti na zabavi, dolga noč polna flirtanja pa naj bi se končala s prečudovitim poljubom, kot je takrat trdila Catherine. 26-letni Harry tega ni ne potrdil ne zanikal, domnevna aferica pa mu je leta 2007 povzročila kar nekaj težav v razmerju z njegovim nekdanjim dekletom Chelsy Davy.

Princ pošiljal po svojo starejšo ljubico

Štiri leta kasneje je prvič na glas spregovorila tudi tedanja varuška gospe Ommaney, ki trdi, da se zgodba princa in takrat 34-letne Catherine ni končala s tistim poljubom. "Vsaj dvakrat tedensko je Harry poslal avto po Catherine, ki je z mano delila tudi telefonska sporočila mladega princa," trdi varuška in dodaja, da ji je Ommaneyjeva zaupala tudi podrobnosti prve vroče noči, ki jo je preživela s Harryjem. "Rekla je, da jo je dvignil s tal v naročje in jo poljubljal. Ostala je popolnoma brez besed. Harry naj bi ji tudi večkrat omenil, da bi rad z njo prepotoval svet," je medijem še izdala zgovorna varuška.

Brez komentarjev

Harry tudi štiri leta kasneje še ni komentiral domnevne aferice, predstavniki dvora pa pravijo le, da ne bi radi komentirali prinčevega intimnega življenja. Kaj pa bo na to porekla Chelsy Davy, ki se menda občasno še vedno videva s Harryjem? Harry jo je kot svojo spremljevalko povabil na poroko svojega brata Williama, ki se bo zgodila aprila, glede na trenutno situacijo pa se zna zgoditi, da bo Harry na ta pomemben dan zaradi starih grehov ostal brez spremstva.
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561