Zadovoljna.si
Vanessa Hudgens

Novice

Zakaj paparaci najraje ciljajo v hlačke

Z.B.
19. 08. 2011 16.47
2

Zaslovela je že kot deklica, ko je igrala v Disneyjevem filmu, danes pa je Vanessa Hudgens veliko več kot zgolj nedolžna vzhajajoča zvezda. Temnolaska je javnost pred nekaj leti presenetila s fotografijami, na katerih je bila pomanjkljivo oblečena, kar bi lahko celo ogrozilo njeno kariero, saj je bila še najstnica. A večje škode ni bilo, saj je danes slavna in v središču pozornosti paparacev, tudi kadar v minici vstopa v avto in nehote pokaže spodnjice.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens FOTO: Reuters
Pokazala hlačke

22-letna Vanessa Hudgens je nekoliko nerodno vstopila v avtomobil, ki so ga obkrožali paparaci, in očitno pozabila, da nosi kratko oblekico, kar so fotografi hitro izkoristili in ujeli delček belih spodnjih hlačk. Popolnoma nedolžna gesta, če se spomnimo, da je temnolasa lepotica pred dobrimi tremi leti šokirala z razgaljenimi in celo golimi fotografijami, ki so se pojavile na internetu, posnela pa jih je kar sama. Takrat naj bi se vzhajajoča zvezda med drugim zbala tudi za svojo kariero.

Fotografije pomotoma pristale na internetu

Spomnimo – usodnega septembra 2007 so po spletu začele krožiti prve Vanessine razgaljene fotografije, ki jih je igralka posnela sama, z uporabo kamere na mobilnem telefonu. Na nekaterih je pozirala v spodnjem perilu, na drugih gola. Posnetki seveda niso bili namenjeni javnosti in so se na spletu znašli po nesreči. Vanessa Hudgens se je pozneje tudi opravičila. Dejala je, da se sramuje in obžaluje, da je 'fotografije sploh posnela'. Ko je kazalo, da se je vihar polegel, so leta 2009 prišli na dan novi posnetki.

Šola za druge

''Ko me vprašajo, ali bi se slekla v filmu, in odgovorim, da bi mi bilo neprijetno, pomislijo, da nakladam, saj sem to že naredila. Če nič drugega, je vse skupaj še toliko bolj sramotno, ker je to zasebna stvar. Grozno je, da mi nekdo lahko naredi kaj takšnega. Ampak ljudje se vsaj lahko česa naučijo iz moje napake,'' je pozneje povedala mlada igralka, ki si še vedno želi, da fotografij ne bi nikoli posnela.


 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582