Zadovoljna.si
Ricky si želi še več otrok.

Novice

Ricky Martin želi posvojiti otroka

Z.M.
26. 12. 2010 15.00
0

Pevec Ricky Martin, ki že ima dva sinova, Mattea in Valentina, je izrazil željo, da bi v kratkem posvojil še enega otroka in tako povečal svojo družino.

Ricky si želi še več otrok.
Ricky si želi še več otrok.FOTO: Reuters

Ricky je o svojih namenih spregovoril med snemanjem božične oddaje Home for Holidays (Doma za praznike), ki so jo posneli, da bi ozaveščali ljudi glede posvojitev. Za svoja sinova dvojčka je našel nadomestno mamo in prispeval svoje seme, zdaj pa bi rad posvojil tujega otroka in mu ponudil topel dom. "Posvojitev je nekaj neverjetno plemenitega. Vsako leto le v Ameriki spremeni življenja 20 tisoč otrok," je 38-letni zvezdnik povedal v oddaji.

Le ena želja: Zdravi in srečni otroci

Ko ga je voditeljica vprašala, kaj si želi za božič, je zatrdil, da je njegova edina želja, da bi bili otroci zdravi in srečni. Pevec, ki je marca letos svetu razkril, da ima rad moške, se je iz tipičnega zvezdnika prelevil v skrbnega očeta, ki obožuje svoja dva malčka in njuno srečo postavlja na prvo mesto. S posvojitvijo bi rad še povečal svojo družinico, s čimer se menda strinja tudi njegov partner, ki ga Ricky za zdaj še ne izpostavlja v javnosti, saj želi čim bolj zaščititi svoje intimno življenje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604