Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Severina pokazala trebušček in odšla na porodniško

Z.N.
13. 09. 2011 15.00
4

Pred časom smo poročali, da hrvaška zvezdnica Severina z zaročencem Milanom Popovićem pričakuje naraščaj. Na koncertu v Vinkovcih je pokazala svoj že precej zaobljeni trebušček, potočila nekaj solz in odšla na porodniški dopust.

Kot poročajo hrvaški mediji, je bil prireditveni prostor v Vinkovcih prvič v 46-letni tradiciji premajhen za vse obiskovalce koncerta hrvaške pevke Severine. Po ocenah organizatorja naj bi Severino želelo videti okoli 10 tisoč ljudi, med katerimi so številni morali koncert poslušati zunaj šotora. Koncert naj bi bil za zdaj njen zadnji, saj Severina odhaja na težko pričakovani porodniški dopust. Kot poročajo, je bilo vzdušje v šotoru nabito s čustvi.
Obiskovalci naj bi pet minut vzklikali njeno ime, kar je pevko ganilo do solz. Severina je stopila celo z odra med občinstvo in se rokovala z oboževalci iz prvih vrst. Koncert, s katerim je zaključila svojo turnejo in na katerem se je začasno poslovila od odrov in svojih oboževalcev, veliko pomeni tudi Severini. Kakor poročajo, je Severina izjavila, da bi zadnji prizor s koncerta rada "dala v žep in ga odnesla s seboj". Izjava je še dodatno navdušila oboževalce, ki so nato koncert komentirali tudi na njeni strani na Facebooku.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561