Zadovoljna.si
Ko bi vedel Brad Pitt ...

Novice

Severina se je slekla zaradi Brada Pitta

Z.B.
02. 08. 2011 13.00
11

Da ne bo pomote, Severina se je slekla do spodnjega perila zaradi snemanja videospota za pesem Brad Pitt, ki je postala že pravi poletni hit, saj je video v treh tednih na portalu YouTube zabeležil kar dva milijona klikov. Povejmo, da so video posneli v eni od zapuščenih vil v Zagrebu, ob Severini pa v njem nastopajo tudi slovenski plesalci iz Plesne šole Kazina.

Ko bi vedel Brad Pitt ...
Ko bi vedel Brad Pitt ...FOTO: YouTube
Za hrvaške medije je Severina povedala, da je zelo srečna, ker so ljudje tako lepo sprejeli njeno novo pesem z naslovom 'Brad Pitt'. "Prav nič se ni spremenilo, moj entuziazem je prav tak kot na začetku moje kariere. Dva milijona prikazov v treh tednih na YouTubu je zame izjemen uspeh. Od sreče sem skakala po hiši in se veselila kot majhen otrok. Še posebej pa me veseli, da je pesem všeč tudi otrokom." 

'Seve nacionale' se v videospotu pojavi oblečena v bleščečo izzivalno oblekico, čez ramena ima usnjeno jakno, na glavi pa kavbojski klobuk. Hodi po stanovanju, v katerem se je pravkar končala divja zabava, gosti pa so od utrujenosti popadali po tleh. Iz minute v minuto Severina postaja vse bolj izzivalna ...

Hit poletja

Skladba, ki sta jo napisala Filip Miletić in Miloš Roganović, je že pravi poletni hit. ''V zadnjih dvajsetih letih sem pela veliko pesmi, vendar nobene takšne, to je zame nov izziv. Vsi, ki so jo že slišali, pravijo, da je neverjetno pozitivna in plesna, moderne in nalezljive melodije, narejena po današnjih standardih svetovne produkcije,'' je povedala Severina.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604