Zadovoljna.si
Catherine Middleton - 5

Novice

Kate še ni doživela tako nerodnega trenutka!

Z. T.
02. 07. 2011 08.51
34

Kdo ve, kako zelo si je gospa s fotografije želela srečanja s princem Williamom in njegovo ženo Catherine ... Toda to srečanje ji očitno ni bilo usojeno, saj je doživela precejšnjo sramoto – medtem ko so bili vanjo usmerjeni številni fotografski objektivi, ji je veter prav nesramno dvignil krilo in razkril njeno spodnje perilo. Odkar sta se William in Kate poročila, je to zagotovo zanju najbolj neroden trenutek.

Catherine Middleton - 5
Catherine Middleton - 5 FOTO: Reuters

Princ William in njegova žena Catherine sta se kot predsedujoča udeležila podelitve medalj britanskim vojakom, ki so služili v Afganistanu. Ob tej priložnosti so ju pozdravili njuni podaniki, ki jih mladi par še posebej navdušuje. Srečala sta se tudi z neko gospo, ki se je najbrž za to priložnost še posebej lepo uredila, a se je veter nekoliko poigral z njo. Medtem ko so prisotni fotografi neusmiljeno pritiskali na sprožilce fotoaparatov, je nesramna sapica dvignila krilo gospe, tako da je razkrila njeno zadnjico. Zakonca Windsor, vsaj tako se zdi, nista ničesar opazila. Gospa pa si bo dogodek najbrž zapomnila kot največjo sramoto v svojem življenju, saj je fotografijo objavila večina britanskih medijev.
 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604