Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Kdo je zvezdnico brez dovoljenja zgrabil za prsi?

Z.B.
06. 03. 2011 17.43
1

Rihanna se je v Sydneyu odpravila po nakupih v slovito erotično trgovino Tool Shed. Pevka je v trgovino prišla obkrožena z varnostniki, a je eden med njimi očitno svoje delo vzel zelo resno. Njegova roka je v očitni vnemi, da bi čim bolje opravil svojo dolžnost, zašla na prepovedano mesto. Paparaci pa so vriskali od veselja.

Vse kaže, da Rihanna doživlja precej vročo fazo svojega življenja. Še nedolgo tega je javnost presenetila z erotičnim glasbenim videom, sledila je reklamna kampanja, v kateri se je pojavila gola, za piko na i pa si je privoščila še obisk najbolj znane erotične trgovine v Sydneyju s finalno gesto varnostnika, ki jo je zagrabil za prsi. Pevka je ravno zapuščala trgovino, v kateri je najverjetneje nabavila potrebne rekvizite za vroč večer, ko jo je varnostnih poskušal zaščititi pred številnimi oboževalci in paparaci. Nehote jim je ponudil odličen prizor, fotografija pa je kmalu zakrožila po internetu. Rihanna se mudi v Avstraliji zaradi turneje Loud Tour.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604