Zadovoljna.si
Price William in Kate

Novice

Uradne zaročne fotografije Kate in princa Williama

Z.S.
14. 12. 2010 08.00
1

Pretekli vikend je priznani fotograf Mario Testino v svojo zbirko uspešnih fotografij dodal še uradne zaročne fotografije trenutno najbolj obleganega britanskega para – Princa Williama in Kate Middleton.

Fotografiranje je potekalo v palači sv. Jamesa, nastali pa sta dve fotografiji. Na prvi se Kate in William stiskata v objemu, na prstu bodoče princese pa se sveti velik moder 12-karatni ovalni safir z diamanti in 18-karatnim belim zlatom. Prstan je pripadal pokojni princesi Diani, njegova vrednost pa je v preteklosti dosegla 28.500 britanskih funtov. Danes vrednost tega izjemnega kosa nakita strmo raste, princ William pa je povedal, da ga je izbral z mislijo na svojo pokojno mamo in željo, da je tudi ona del njegove poroke. Druga fotografija je bolj uradna in tipično kraljevska. „Zelo sem vesel, da sem bil poklican za fotografa tega zgodovinskega trenutka, ki ga celi svet že nestrpno pričakuje,“ je povedal Testino in dodal, da par vidno prekipeva od sreče in veselja ob pripravi na veliki dan.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561