Zadovoljna.si
Zaradi nesrečne ljubezni je želel v smrt.

Novice

Zaradi neuslišane ljubezni je sklenil narediti samomor

Z.B.
15. 02. 2011 16.38
2

23-letni Kitajec je zaradi nesrečne ljubezni sklenil končati svoje življenje. Ker ga je dekle zapustilo, se je povzpel na streho 13-nadstropne zgradbe in skušal skočiti v praznino. Na srečo so ga gasilci uspeli ujeti in rešiti na varno. Zgodilo se je na Kitajskem.

Zaradi nesrečne ljubezni je želel v smrt.
Zaradi nesrečne ljubezni je želel v smrt.FOTO: YouTube

Mladeniča je dekletova odločitev, da ga zapusti, tako zelo prizadela, da ni več videl smisla v življenju. Povzpel se je na streho 13-nadstropne bolnišnice v mestu Ningbo, dolgo visel z roba in premišljeval o svoji usodi. Reševalci so hitro prihiteli na pomoč in ga skušali pregovoriti, naj se premisli in ne naredi groznega dejanja. Trudili so se ga rešiti na razne načine. Vlekli so ga z rokami, uporabljali vrvi, medtem so se tudi sami nagibali čez rob in ogrožali tudi svoje življenje. Na koncu jim je le uspelo nesrečnega mladeniča, ki si je zaradi neuslišane ljubezni želel vzeti življenje, potegnili na varno.

Pogumni gasilci so 23-letnega mladeniča uspeli rešiti.
Pogumni gasilci so 23-letnega mladeniča uspeli rešiti.FOTO: YouTube


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561