Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Zvezdniki vstali od mrtvih

Z.M.
08. 12. 2010 10.00
0

Trajalo je dlje, kot so pričakovali, a vseeno jim je uspelo. Alicia Keys in njeni zvezdniški prijatelji so s pomočjo 'spletnih smrti' zbrali milijon dolarjev, ki jih bodo namenili v sklad za žrtve aidsa.

Takoj, potem ko je znesek dosegel magično številko milijon, so nekateri že obudili svoje profile na socialnih mrežah. "Vstala sem od mrtvih! Hvala vsem za donacije in podporo. Strašno sem vas pogrešala,“ je na svoj Twitter napisala Kim Kardashian. Zvezdniki so se za trenutek zbali, da jim ne bo uspelo zbrati dovolj denarja, njihovi oboževalci se namreč niso izkazali za najbolj radodarne. Potem se je od nekod pojavil farmacevtski podjetnik Stewart Rahr in akciji namenil kar pol milijona dolarjev, kar je zadostovalo za zaključek dobrodelne akcije.

Po začetnem neuspehu uspešen zaključek

Kampanje, v kateri so se zvezdniki začasno odpovedali 'internetnemu življenju', so se med drugimi udeležili tudi Justin Timberlake, Ryan Seacrest, Lady Gaga, Kim Kardashian in Usher. Vsi so znani po tem, da imajo milijone oboževalcev, ki jim sledijo tudi na spletu. Ker, kot smo že omenili, akcija na začetku ni stekla, kot so pričakovali, so bili sodelujoči nekaj dni glava tarča posmehovanja komedijantov, v manj kot tednu dni pa so vseeno dokazali, da svoja imena lahko izkoristijo tudi v dobrodelne namene. Pri zbiranju milijona je, poleg glavnega donatorja Stewarta Rahra, sodelovalo več kot 3600 darovalcev.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604